Olja på duk. Signerad Konstantin.

kr4,900.00

Kategori:

Beskrivning

Tavla: Olja på Duk

Signatur: Konstantine

Storlek: 59cm x 39cm

Produktbeskrivning:

Denna kraftfulla oljemålning på duk fångar betraktarens uppmärksamhet med sitt djup och sin karaktär. Konstnären Konstantine skapar en gripande berättelse genom att porträttera en ung pojke, nedslagen av livets prövningar, som sitter framför en trasig väg, med en cigarett i munnen och trasiga kläder som vittnar om en svår verklighet.

Genom sina skickliga penseldrag förmedlar Konstantine inte bara den yttre bilden av pojken utan också de osynliga striderna och känslorna som han bär på. Det är en målning som väcker frågor och reflektion över samhällets utmaningar och människans inre styrka.

Denna tavla är inte bara ett konstverk utan också en påminnelse om att varje individ bär med sig en unik historia och att varje berättelse förtjänar att höras. Det är en symbol för hopp och empati, och den väcker medvetenhet om de många ansiktena av människans existens.

Med sin kraftfulla närvaro kommer denna oljemålning på duk att berika vilket rum som helst med sin styrka och sin förmåga att skapa dialog och förståelse.

Ytterligare information

Vikt 3000 g