Carl Bauer 1898 Olja på Duk

kr14,900.00

I lager

Artikelnr: 20212 Kategori:

Beskrivning

Olja på Duk med stillebenmotiv med signatur, Carl Bauer 1898
Storleken är 148 cm x 94 cm med ram
Ram typ trä
Skador: viss färgförlust
Vikt: 11 kg

Denna magnifika oljemålning på duk är ett verk av den hyllade konstnären Carl Bauer från 1898. Med ett stillebenmotiv som fångar ögat, erbjuder denna konstverk en unik och tidlös skönhet som är svår att motsvara.

Måttfullheten av denna målning, med en storlek på 148 cm x 94 cm inklusive ram, gör den till en imponerande prydnad för vilket rum som helst. Den träramen förhöjer inte bara målningens estetiska värde utan ger också en touch av klassisk elegans till dess närvaro.

Trots några små skador, visar denna målning på duken Carl Bauers skicklighet och sinne för detaljer. Med en subtil färgförlust har den fortfarande kvar sin charm och dragningskraft.

Stillebenmotivet fångar enkelt betraktarens uppmärksamhet med dess realistiska avbildning av frukt, en vas med gröna blad och en flaska med vin och glas. Denna målning blir en samtalspunkt och ett centrum för fascination i vilket rum den än placeras i.

Med en vikt på 11 kg är denna målning en robust och imponerande pjäs som inte bara är en konstnärlig skapelse utan också ett kulturarv som bär med sig historiens skönhet och kreativitet.

Ytterligare information

Vikt 11 g
Dimensioner 148 × 98 × 5 cm