Rieger Olja på Duk

kr19,900.00

Artikelnr: 20211 Kategori:

Beskrivning

Olja på duk
Signerad Rieger (konstnär från tyska skolan 1900 -talet)
Storlek: 60 x 79 cm
Vikt: 6,5 kg

Denna fängslande oljemålning på duk bär en signatur som kännetecknar en av de betydande konstnärerna från den tyska skolan under 1900-talet, Rieger. Med en imponerande storlek på 60 x 79 cm och en vikt på 6,5 kg, bär detta konstverk inte bara historiens tyngd utan också dess djupa kulturella och konstnärliga värde.

Målningen framställer en pittoresk hamn med bruna äldre hus längs kajen, båtar som guppar stilla i vattnet och människor som går omkring i hamnområdet. Detaljerna i varje penseldrag fångar betraktarens uppmärksamhet och skapar en känsla av nostalgi och äkthet.

Skapad under andra världskrigets tid, sannolikt av kontstudenter från Tyskland, bär denna målning med sig en historisk och kulturell kontext som förstärker dess djup och komplexitet. Den är inte bara ett konstverk utan också en tidskapsel som speglar den tidens känslor och händelser.

Denna oljemålning på duk är inte bara en prydnad för vilket rum som helst, utan också en konstnärlig skatt som berikar miljön och ger betraktaren en inblick i en svunnen era av konst och historia.

Ytterligare information

Vikt 6.5 g
Dimensioner 60 × 79 × 4 cm